1 год 5 хв3
Смачний освіжаючий напій готується без стерилізації в короткий термін і досить довго зберігається, якщо правильно підготувати тару для стерилізації: перед термообробкою ємності потрібно
45 хв4
Раніше, пам’ятаю, в варення з абрикосів не додавали нічого, крім самих фруктів і цукру. І на смак воно було приємним, його хотілося їсти. Потім почалися експерименти.
Варення з абрикосів без кісточок — смачне і ароматне ласощі, які просто обожнюють дорослі і діти. І зараз розглянемо рецепти, як можна заготовити на зиму такий улюблений багатьма...
Варення з абрикосів без кісточок – смачний десерт, який цілком можна заготовити на зиму. Розглянемо кілька простих рецептів консервації густого продукту, який сподобається всій родині.
На зиму можна приготувати дуже смачне варення з абрикосів з ядерцями по одному з найцікавіших простих рецептів з покроковими фото. Для варення з ядерцями підійдуть тільки культурні сорти.