Заморозка продуктів
Хорошим варіантом довго збереження цвітної капусти є її заморозка, при цьому овоч не втрачає своїх смакових якостей і корисних властивостей і зберігається тривалий час в морозильній камері в.
Заморожування – один з поширених видів заготівлі продуктів на зиму. Піддаються заморожуванню овочі і фрукти. Але для того, щоб заморожений продукт був корисний, необхідно знати, як правильно це.
Щоб урізноманітнити страви взимку і надати їм свіжість сонячного літа, радимо заморозити зелену цибулю в холодильнику. Для цих цілей краще взяти пакети з замком Zip-Lock, вони більш щільні.
Рецепти приготування полуниці з цукром в морозилці без варіння користуються великою популярністю, так як не віднімають багато часу. Зробити таку заготовку дуже просто, не знадобиться
На відміну від вишні, черешня більш солодка і корисна. Таку ягоду можна купити і взимку, правда, за високу ціну. Тому краще назбирати черешню в своєму саду або придбати...
Більшість людей люблять баклажани, але, на жаль, цей продукт в наших широтах росте тільки в сезон і не може залишатися свіжим круглий рік. На допомогу прийдуть способи заморозки...
Щавель – смачна, корисна і багата вітамінами зелень. Саме його додають в зелені супи і борщі з метою збагачення страви пікантною кислинкою. Проте в зимовий час року таку...
Щавель на зиму — корисна заготівля, заповнює в організмі недолік корисних речовин, елементів. Рецептів консервування в банках безліч, зелень також можна заморозити — другий із способів