Часто купуєте хек? У мене в морозилці завжди лежить рибка, щоб в будь-який момент приготувати її. Можна запекти з овочами або посмажити на сковороді. І той, і інший спосіб заощадить час господині і подарує відмінну легку вечерю.
Я готую хека на вершковому маслі на сковороді за 15 хвилин. Риба виходить ніжною, без скоринки від панірування, яку багато хто не люблять. Шматочки, просочені вершковим маслом, навіть пахнуть по-особливому смачно. Чи готові записувати рецепт?
- Хек 1.5 кг.
- Сіль за смаком
- Масло вершкове 50 г.
- Очистіть і випатрайте рибу, наріжте її порційними шматочками.
- Розігрійте на сковороді вершкове масло і викладіть шматочки риби. Обсмажуйте з кожного боку по 15 хвилин, посолити.
До смаженої риби можна вибирати страви з картоплі як гарнір: запечений коренеплід або пюрешку. Відмінною ідеєю буде відварити рис з овочами, перловку або макарони. А ви любите рибу? Розкажіть свої хитрощі приготування риби в коментарях!