Вишукані дуже смачні, соковиті і красиві брускетти стануть справжньою окрасою будь-якого столу. Тут всі інгредієнти підібрані дуже ретельно, і кожен з них грає свою роль.
Вам потрібна м’якоть апельсина – 45 грам – без шкірки, плівки і кісточок. Він нейтралізує жирність печінки тріски своїми солодкістю і кислотою. Дуже важливо не розминати печінку тріски – вона повинна добре відчуватися. Не бійтеся поєднувати жирне авокадо з жирною печінкою – натуральний йогурт їх врівноважить і гармонізує. А лимончик буде останнім штрихом цієї приголомшливої закуски.
Інгредієнти
Порції: –+
- Багет чорний 5 кусочків
- Печінка тріски 100 гр.
- Апельсин 45 гр.
- Авокадо 30 гр.
- Йогурт натуральний 20 гр.
- Ікра червона 10 гр.
- Яйце перепелине 3 шт.
- Сіль за смаком
- Зелень за смаком
На порцію
Калорії: 335 ккал
Кроки
- Багет наріжте на шматки однакового розміру.
- Печінку тріски наріжте шматочками середнього розміру. Викладіть на багет.
- М’якоть апельсину наріжте шматочками, які за розміром будуть приблизно такими ж, як і шматочки печінки. Викладіть на брускетти поруч з печінкою.
- Очистіть авокадо і наріжте такими ж кубиками. Викладіть на багет.
- Потім зверху розмістіть кілька крапель йогурту.
- Наріжте варені яєчка четвертинками і теж викладіть їх на брускетти.
- Для прикраси і якоїсь родзинки покладіть трохи зерен червоної ікри зверху.
- Вимиту обсушену зелень дрібно порубати і злегка посипте їй брускетти.
- Збризніть соком лимона.