Корисна і смачна брускетта з печінкою тріски

брускетта з печінкою тріски

Вишукані дуже смачні, соковиті і красиві брускетти стануть справжньою окрасою будь-якого столу. Тут всі інгредієнти підібрані дуже ретельно, і кожен з них грає свою роль.

Вам потрібна м’якоть апельсина – 45 грам – без шкірки, плівки і кісточок. Він нейтралізує жирність печінки тріски своїми солодкістю і кислотою. Дуже важливо не розминати печінку тріски – вона повинна добре відчуватися. Не бійтеся поєднувати жирне авокадо з жирною печінкою – натуральний йогурт їх врівноважить і гармонізує. А лимончик буде останнім штрихом цієї приголомшливої закуски.

Інгредієнти
Порції: +5
На порцію
Калорії: 335 ккал
Кроки
30 хвДрук
  • Багет наріжте на шматки однакового розміру.
  • Печінку тріски наріжте шматочками середнього розміру. Викладіть на багет.
  • М’якоть апельсину наріжте шматочками, які за розміром будуть приблизно такими ж, як і шматочки печінки. Викладіть на брускетти поруч з печінкою.
  • Очистіть авокадо і наріжте такими ж кубиками. Викладіть на багет.
  • Потім зверху розмістіть кілька крапель йогурту.
  • Наріжте варені яєчка четвертинками і теж викладіть їх на брускетти.
  • Для прикраси і якоїсь родзинки покладіть трохи зерен червоної ікри зверху.
  • Вимиту обсушену зелень дрібно порубати і злегка посипте їй брускетти.
  • Збризніть соком лимона.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь