Обліпихове варення з кісточками в домашніх умовах

Ароматне і насичене домашнє варення можна приготувати з обліпихи з кісточками. Ласощі підходять для тривалого зберігання, найчастіше їх подають разом з чаєм. Використовуйте простий і швидкий рецепт.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
1 год 10 хвДрук
  • Перебираємо обліпиху від листя і дрібних забруднень, промиваємо її під водою і відкидаємо на друшляк.
  • Перекладаємо підготовлені ягоди в каструлю з водою. Кип’ятимо продукт 2-3 хвилини.
  • Гарячу воду акуратно зливаємо в невеликий сотейник. Додаємо до неї цукор і варимо сироп. Для повного розчинення сухого продукту, досить проварити масу 3-5 хвилин.
  • У гарячий сироп опускаємо ошпарену обліпиху.
  • Знову кип’ятимо заготовку і варимо її на слабкому вогні близько 10 хвилин. Помішуємо вміст до появи густоти.
  • Переливаємо гаряче частування в чисту скляну банку. Закриваємо кришкою.
  • Яскраве і ароматне варення з обліпихи з кісточками готове!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь