Простий і швидкий спосіб приготувати апетитний гарбуз – в духовці зі спеціями. Корисне частування можна подавати до столу з іншими стравами. Використовуйте ідею для вашого обіду, вечері або перекусу.
Інгредієнти
Порції: –+
- Гарбуз 500 гр.
- Сіль ½ ч. л.
- Перець чорний мелений ½ ч. л.
- Прованські трави 1 ч. л.
- Рослинна олія 30 мл.
Кроки
- Очищаємо гарбуз від шкірки, а після нарізаємо його невеликими кубиками. Викладаємо в жароміцну форму.
- Відміряємо, необхідну кількість солі і спецій.
- Посипаємо гарбуз сіллю і травами, поливаємо рослинним маслом.
- Перемішуємо заготовку, щоб всі спеції рівномірно розподілилися.
- Прикриваємо форму підходящої кришкою. Готуємо страву близько 20 хвилин в заздалегідь прогрітій до 200 градусів духовій шафі.
- Через деякий час ароматний продукт буде повністю готовий.
Подавайте гарбузові шматочки до столу разом з іншими стравами. Можна пробувати!