Незвичайний спосіб приготування яловичого стейка – в мультиварці. За допомогою техніки також можна приготувати смачне і соковите м’ясне блюдо. Беріть на замітку оригінальне кулінарне рішення.
Інгредієнти
Порції: –+
- Яловича вирізка 300 гр.
- Сіль за смаком
- Спеції та Приправи за смаком
- Рослинна олія 1 ст. л.
Кроки
- Яловичу вирізку ділимо на середні по товщині стейки.
- Далі м’ясо промиваємо під водою і видаляємо зайву вологу за допомогою паперового рушника.
- Після промивання м’ясний продукт старанно натираємо сіллю і спеціями. Ми залишаємо його на 20-30 хвилин в холодильнику. З спецій рекомендується використовувати ароматні і цікаві за смаком варіанти.
- У чашу мультиварки вливаємо олію і включаємо режим для смаження. Готуємо м’ясо при відкритій кришці 20 хвилин. Не забуваємо перевертати продукт на середині готування.
Ніжний і соковитий стейк готовий. Можна викладати на тарілку і пробувати!