Соковиті відбивні зі свинини з сметаною

відбивні зі свинини з сметаною

Мариновані в сметані відбивні – це ніжне м’ясне блюдо, яке подарує вам справжнє задоволення. Не проходьте повз цього рецепта і побалуйте себе смачним соковитим м’ясом, яке, крім того, дуже швидко і легко готується на сковороді.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 35 хвДрук
  • Свіжу свинину ретельно промийте і обсушіть. Потім м’ясо потрібно буде розрізати на шматочки для відбивних, рухаючись уздовж волокон м’яса. Кожен шматок добре відбийте за допомогою молоточка або тупого боку ножа, попередньо накривши м’ясо харчовою плівкою.
  • У зручній ємності з’єднайте сіль, спеції і жирну сметану. Гарненько перемішайте суміш і потім покладіть туди відбивні зі свинини. Розподіліть маринад по кожному шматочку, накрийте миску плівкою і приберіть хоча б на годину в холодильник.
  • Коли пройде належний час і м’ясо злегка насититься сметанним соусом зі спеціями, наберіть в зручну сковороду рослинну олію і розігрійте на середньому вогні. Викладіть в сковорідку відбивні в сметані і готуйте по кілька хвилин з кожного боку. Контролюйте, щоб вогонь не був занадто великим.
  • Коли м’ясо стане золотистим і підсмаженим з обох сторін, а також практично перестане пускати сік, відбивні можна вважати готовими.

Їх можна подавати як в гарячому вигляді, так і розігрівати в міру необхідності. М’ясо буде щільним, але ніжним за рахунок використання сметани в маринаді.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь