Пампушки з медом – смачні ласощі для тих, хто любить готувати до чаю домашнє частування, але не хоче витрачати багато часу, сил і продуктів на його приготування. Чим ароматніше мед, який використовують для пампушок, тим яскравіше смак готових виробів.
Інгредієнти
Порції: –+
- Кефір 150 мл.
- Сіль ½ ч. л.
- Цукор-пісок 1 ст. л.
- Рослинна олія 1 ст. л.
- Мед квітковий 3 ст. л.
- Борошно пшеничне 300 гр.
- Сода ½ ч. л.
Кроки
- Кефір для пампушок краще брати більш жирний і підігріти його трохи перед використанням.
- о молочного продукту додають цукор з сіллю, потім трохи олії, соду і борошно.
- Замішують круте тісто і поміщають в пакет на годину.
- Тісто розкочують і згортають ковбаскою. Ріжуть порційними шматочками, кожен з яких потрібно злегка приплюснути.
- Заготовки для пампушок смажать в розігрітій олії до рум’яності.
Готові вироби перед подачею ще гарячі змащують медом.