Салат з курячою печінкою і малиновим соусом

Для тих, хто шукає нові цікаві салати, пропонується рецепт приготування салату з курячою печінкою з малиновим соусом. Поєднання цього субпродукту з ягодою досить незвичайне, але результат чудовий – вишукане і красиво оформлене блюдо. Соус готуємо на основі свіжої малини (можливо, підійде і заморожена малина) з додаванням соку лимона, бальзамічного соусу (не плутати з бальзамічним оцтом) і оливкової олії.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
30 хвДрук
  • Курячу печінку очистіть від плівок і жиру, добре промийте холодною водою і обсушити серветкою. Посипте її сіллю і перцем. Розігрійте в сковорідці рослинну олію і обсмажте на ній печінку протягом 2-4 хвилин до золотистого кольору з усіх боків.
  • Лиття будь-якого салату або суміші їх (рукола, латук) обполосніть холодною водою і обсушіть серветкою. На порційні тарілки викладіть підготовлені салатні листя.
  • У чашу блендера покладіть промиті ягоди малини. До них налийте вказану в рецепті кількість бальзамічного соусу, оливкової олії і відіжміть сік половини лимона. Потім ці інгредієнти добре перемішайте до однорідності. Якщо соус вийде густим, розбавте його оливковою олією.
  • Обсмажену печінку трохи остудіть і покладіть на тарілки поверх салатного листя.
  • Потім салат полийте приготованим малиновим соусом. Кедрові горішки обсмажте на сухій сковорідці і посипте ними салат. Приготовану страву відразу подавайте до столу.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь