Додавання здобного ароматного круасану масляного у фарш – відмінний «трюк». В результаті м’ясний хліб виходить дуже насиченим на смак
Інгредієнти
Порції: –+
- Філе індички 800 гр.
- Круасан без начинки 1 шт.
- Жирні вершки 200 мл.
- Куряче яйце 1 шт.
- Жовток 3 шт.
- Масло вершкове 70 гр.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 4 зуб.
- Чебрець 3 гілочки
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Розігрійте духовку до 170° С. Нарвіть круасан на невеликі шматочки, залийте вершками, залиште, поки готується все інше.
- Цибулю та часник очистіть, наріжте невеликими шматочками. Зніміть листочки чебрецю зі стебел (стебла не знадобляться).
- У сотейнику розтопіть вершкове масло, покладіть цибулю, часник і чебрець. Обсмажте на маленькому вогні, іноді помішуючи, 10 хв. Трохи остудіть, потім збийте блендером однорідний крем.
- Філе індички наріжте середніми шматками і поверніть через м’ясорубку. Додайте цибульно-часничний крем, ретельно перемішайте. До розмоклого круасану з вершками додайте яйце і жовтки, збийте блендером і змішайте з фаршем. Щедро посоліть і поперчіть.
- Змастіть маслом форму для кексу, викладіть в неї масу, що вийшла. На дно духовки поставте ємність із водою. М’ясний хліб поставте в центр, випікайте, поки сік, що виділяється під час проколювання центру, не буде прозорим, приблизно 40 хв.