М’ясний хлібець з індички

Додавання здобного ароматного круасану масляного у фарш – відмінний «трюк». В результаті м’ясний хліб виходить дуже насиченим на смак

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
60 хвДрук
  • Розігрійте духовку до 170° С. Нарвіть круасан на невеликі шматочки, залийте вершками, залиште, поки готується все інше.
  • Цибулю та часник очистіть, наріжте невеликими шматочками. Зніміть листочки чебрецю зі стебел (стебла не знадобляться).
  • У сотейнику розтопіть вершкове масло, покладіть цибулю, часник і чебрець. Обсмажте на маленькому вогні, іноді помішуючи, 10 хв. Трохи остудіть, потім збийте блендером однорідний крем.
  • Філе індички наріжте середніми шматками і поверніть через м’ясорубку. Додайте цибульно-часничний крем, ретельно перемішайте. До розмоклого круасану з вершками додайте яйце і жовтки, збийте блендером і змішайте з фаршем. Щедро посоліть і поперчіть.
  • Змастіть маслом форму для кексу, викладіть в неї масу, що вийшла. На дно духовки поставте ємність із водою. М’ясний хліб поставте в центр, випікайте, поки сік, що виділяється під час проколювання центру, не буде прозорим, приблизно 40 хв.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь