Салат з курячих сердець з консервованою квасолею

Салат з сердечок з консервованою квасолею порадує вас насиченим смаком і неймовірною поживністю. Приготувати його швидко і легко можна за допомогою нашого перевіреного покрокового рецепта. Готове частування подавайте до обіднього або святкового столу.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Добре промиваємо курячі сердечка і відварюємо їх в підсоленій воді до повної готовності.
  • Відварюємо курячі яйця, охолоджуємо їх, очищаємо і дрібно нарізаємо.
  • Відправляємо інгредієнт в глибоку миску.
  • Охолоджуємо варені сердечка і ріжемо їх соломкою.
  • Викладаємо субпродукт до яєць.
  • Зливаємо рідину з банки з консервованою квасолею.
  • Квасолю відправляємо в загальну миску.
  • Ріжемо цибулю тонкими півкільцями.
  • Обсмажуємо овоч на рослинній олії до рум’яного відтінку.
  • Перекладаємо цибулю до решти інгредієнтів.
  • Солимо частування і заправляємо майонезом. Перемішуємо вміст.

Салат з курячих сердець з консервованою квасолею готовий. Можна розкладати по сервірувальних тарілках і пригощатися!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь