Салат з сердечок з консервованою квасолею порадує вас насиченим смаком і неймовірною поживністю. Приготувати його швидко і легко можна за допомогою нашого перевіреного покрокового рецепта. Готове частування подавайте до обіднього або святкового столу.
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряче серце 300 гр.
- Куряче яйце 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Квасоля червона консервована 150 гр.
- Сіль за смаком
- Майонез столовий молочний за смаком
- Рослинна олія для смаження
Кроки
- Добре промиваємо курячі сердечка і відварюємо їх в підсоленій воді до повної готовності.
- Відварюємо курячі яйця, охолоджуємо їх, очищаємо і дрібно нарізаємо.
- Відправляємо інгредієнт в глибоку миску.
- Охолоджуємо варені сердечка і ріжемо їх соломкою.
- Викладаємо субпродукт до яєць.
- Зливаємо рідину з банки з консервованою квасолею.
- Квасолю відправляємо в загальну миску.
- Ріжемо цибулю тонкими півкільцями.
- Обсмажуємо овоч на рослинній олії до рум’яного відтінку.
- Перекладаємо цибулю до решти інгредієнтів.
- Солимо частування і заправляємо майонезом. Перемішуємо вміст.
Салат з курячих сердець з консервованою квасолею готовий. Можна розкладати по сервірувальних тарілках і пригощатися!