Ягідний мус із заморожених ягід

Ягідний мус із заморожених ягід – чудовий десерт для дітей та дорослих. Підійдуть будь-які ягоди, які тільки знайдуться у вас у морозилці. Якщо ви будете використовувати ягоди з вираженою кислинкою до смаку, то порцію цукру можна збільшити.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
2 год 0 хвДрук
  • Розморозьте склянку будь-яких заморожених ягід. Підготуйте всі інші продукти, які знадобляться у рецепті.
  • Розімніть товкачем ягоди і видавіть сік. Макуху залийте окропом і поставте варитися. Після закипання, варіть ягідну масу протягом 5 хвилин.
  • Відвар процідіть і перелийте в каструлю. До рідини додайте цукор та поставте на слабкий вогонь.
  • Коли ягідний сироп закипить, додайте манну крупу, перемішайте і варіть протягом 10-15 хвилин, помішуючи ложкою.
  • Заберіть каструлю з вогню, остудіть і додайте ягідний сік. Обидві маси перемішайте за допомогою міксера.
  • Ягідний мус розкладіть креманками і приберіть в холодильник до повного застигання.

Подавати ягідний мус можна, полив його сиром ягідним. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь