Мариновані опеньки з лимонною кислотою

Ви і ваша сім’я любите домашні заготівлі з грибів, не пропустіть рецепт маринованих опеньків з лимонною кислотою. Приготувавши такі гриби на зиму, ви забудете про додаткові приготування до кожного сімейного прийому їжі. Мариновані гриби добре поєднуються з будь-якими стравами, наповнюючи їх ароматом та смаком.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
60 хвДрук
  • Рецепт маринованих опеньків з лимонною кислотою простий у приготуванні! Опеньки перебрати, очистити та ретельно промити під проточною водою.
  • Гриби відварити 15 хвилин у підсоленій воді. Потім воду злити.
  • Закип’ятити 1 л води. Додати в киплячу воду лавровий лист, сіль та цукор.
  • Після розчинення солі та цукру ввести в каструлю опеньки.
  • Варити гриби у маринаді на повільному вогні півгодини.
  • Далі необхідно стерилізувати банки та кришки для закочування опеньків.
  • У банки розкласти гриби, залити маринадом.
  • У кожну банку додати лимонну кислоту. Закрутити банки кришками.

Банки з опеньками поставити на зберігання у підвал або інше прохолодне темне місце. Насолоджуйтесь смачними маринованими опеньками з лимонною кислотою!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь