Домашні рогалики з повидлом із пісочного тіста

Домашні рогалики з повидлом з пісочного тіста – це невигадлива, але дуже смачна випічка, яка припаде до смаку, як дорослим, так і дітям. Порадуйте членів своєї сім’ї та випікайте рум’яні та неймовірно ароматні рогалики з апетитною начинкою.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
60 хвДрук
  • Перед початком процесу шматочок вершкового масла забираємо в морозильну камеру. У чаші з високими бортами з’єднуємо наступні компоненти: ванілін, цукор, сіль, розпушувач і борошно, що просіює.
  • У суху суміш поступово натираємо охолоджене вершкове масло, щоразу ретельно перемішуємо. Потім вводимо сметану, замішуємо тісто і забираємо в холодильник на 20 хвилин.
  • Після закінчення зазначеного часу, основу розкочуємо до круглого тонкого пласту і розрізаємо на трикутники. У широку частину заготовок викладаємо повидло, повертаємо в рогалик.
  • Переносимо напівфабрикати на пергамент і відправляємо в духовку: 20-30 хвилин при 185 градусів.

Прикрашаємо десерт на свій смак і подаємо до столу. Приємного чаювання!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь