Ароматні домашні чебуреки з сиром і зеленню

Ситні і ароматні домашні чебуреки виходять, якщо начинити їх твердим сиром і свіжою зеленню. Подавайте блюдо зі сметаною до сніданку або обіду. Порадуйте близьких хрустким продуктом з соковитою і ніжною начинкою.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
1 год 15 хвДрук
  • Просіваємо борошно в глибоку тарілку. Вливаємо до неї теплу кип’ячену воду, розтоплене вершкове масло і додаємо сіль.
  • Вимішуємо інгредієнти, поки не отримаємо щільний і гладкий ком тіста.
  • Поки тісто відпочиває, можна приготувати начинку. Для цього потрібно натерти на крупну тертку твердий сир і подрібнити зелень. Розмішуємо продукти з сіллю в глибокому посуді.
  • Повертаємося до тіста: тонко розгортаємо його качалкою і поділяємо на рівні кола. Вирізати зручно за допомогою невеликої тарілки.
  • У центр кожного кружечка кладемо по дві столові ложки начинки з сиру і зелені.
  • Складаємо начинене коло навпіл. Краї закріплюємо пальцями або зубчиками вилки.
  • Добре прогріваємо сковороду з рослинною олією. Викладаємо чебуреки з начинкою.
  • Обсмажуємо блюдо з обох сторін до появи яскравого золотистого відтінку.

Готові чебуреки з зеленню і сиром розкладаємо по тарілках і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь