Брускета з моцарелою і креветками

Брускетта з моцарелою і креветками

Ще один варіант елегантної закуски. Хрусткий хліб з ніжним, злегка пріснуватим сиром «Моцарелла» (беріть велику кулю в розсолі), відтіненим маслом з травами, дивним чином поєднуються з креветками – хрусткими зовні і соковитими всередині.

Готувати ці брускетти дуже просто. Для полегшення процесу можна купити вже очищені креветки. Вибирайте більші екземпляри – вони і виглядають ефектніше, і їсти їх буде зручніше, ніж безліч дрібних креветочек, які можуть в самий невідповідний момент впасти з бутерброда.

Інгредієнти
Кроки
35 хвДрук
  • Очистіть креветки. На сковороді розтопіть вершкове масло.
  • Паралельно очистіть часник і притисніть його ножем.
  • До маслу відправте перець чилі, італійські спеції і часник.
  • Хлібець наріжте порційними шматками.
  • Перемішайте спеції на сковороді і відправте на неї креветки. Обсмажуйте з обох сторін на невеликому вогні.
  • Поки креветки насичуються ароматом трав, наріжте моцарелу кільцями.
  • Будь-яким зручним способом подзолотіть хліб – його можна обсмажити на сковороді, в тостері або зарум’янити в духовці.
  • Зверху на хліб викладіть сир, полийте ароматним маслом з сковороди з травами.
  • На сир покладіть креветки, а зверху прикрасьте зеленню.

Подавайте брускетти з томатами.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь