Брускета з пастою з квасолі, беконом і яйцем

Брускета з пастою з квасолі, беконом і яйцем

Ситні, в чомусь незвичайні брускети – тут є відразу є 2 варіанти. Легкі і дуже соковиті – ці бутерброди припадуть до смаку кожному. Та й готувати їх дуже і дуже легко.

Спеції беріть сухі. Також додатково можна додати зелень – вона буде вигідно відтіняти смак консервованої квасолі. Хлібець можна обсмажувати як з додаванням олії, так і без. У першому випадку брускетти будуть володіти більш насиченим смаком, у другому – подарують вам відчуття легкості.

Інгредієнти
Кроки
50 хвДрук
  • У чашу викладіть квасолю з банки, попередньо зливши рідину.
  • Посипте перцем, чебрецем і орегано. Розімніть гарненько квасолю і все ретельно перемішайте.
  • Наріжте батон і обсмажте на сковороді з двох сторін до придбання ним золотистого кольору.
  • Окремо на сковороді обсмажте бекон.
  • Також потрібно приготувати яєчню-глазунью.
  • Пасту з квасолі рясно нанесіть на хліб. Зверху покладіть бекон.
  • На одну брускетту поверх бекону покладіть сухі чисті помідори, на іншу – готову глазунью.

При бажанні можна прикрасити брускетти зеленню.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь