Ситні, в чомусь незвичайні брускети – тут є відразу є 2 варіанти. Легкі і дуже соковиті – ці бутерброди припадуть до смаку кожному. Та й готувати їх дуже і дуже легко.
Спеції беріть сухі. Також додатково можна додати зелень – вона буде вигідно відтіняти смак консервованої квасолі. Хлібець можна обсмажувати як з додаванням олії, так і без. У першому випадку брускетти будуть володіти більш насиченим смаком, у другому – подарують вам відчуття легкості.
Інгредієнти
- Батон
- Квасоля консервована
- Перець чорний мелений
- Орегано
- Бекон
- Куряче яйце
- Черрі
- Сіль
Кроки
- У чашу викладіть квасолю з банки, попередньо зливши рідину.
- Посипте перцем, чебрецем і орегано. Розімніть гарненько квасолю і все ретельно перемішайте.
- Наріжте батон і обсмажте на сковороді з двох сторін до придбання ним золотистого кольору.
- Окремо на сковороді обсмажте бекон.
- Також потрібно приготувати яєчню-глазунью.
- Пасту з квасолі рясно нанесіть на хліб. Зверху покладіть бекон.
- На одну брускетту поверх бекону покладіть сухі чисті помідори, на іншу – готову глазунью.
При бажанні можна прикрасити брускетти зеленню.