Бутерброди з ківі – це вишукане частування, яке легко прикрасить ваш святковий стіл своїми яскравими фарбами і ефектним зовнішнім виглядом. Частки солодкого фрукта чудово поєднуються з сумішшю з сиру, майонезу і часнику.
Інгредієнти
Порції: –+
- Багет 1 шт.
- Сир плавлений 1 шт.
- Часник 3-4 зуб.
- Майонез столовий молочний 150 гр.
- Ківі 1-2 шт.
- Рослинна олія для смаження
Кроки
- У ємність із високими бортиками натираємо на тертці сир, потім видавлюємо через прес часник і додаємо майонез – перемішуємо. Нарізаємо багет, знімаємо шкірку з ківі і ріжемо фрукт тонкими кільцями.
- У сковороду наливаємо олію і нагріваємо, на середньому вогні підрум’янюємо багет з одного боку.
- Основі даємо трохи часу охолонути.
- Сирно-часникову масу викладаємо на хліб з того боку, який не піддавався тепловій обробці.
- У центр кожного бутерброду кладемо слайс ківі та подаємо закуску до столу. Смачного!