Бутерброди з плавленим сиром порадують вас приємним смаком та простим кулінарним процесом. Таке частування ідеально підійде для ваших сніданків, перекушування і навіть святкового столу. Порадуйте себе та своїх близьких за допомогою нашого перевіреного рецепту з покроковими фотографіями. Вийде смачно навіть у новачків!
Інгредієнти
Порції: –+
- Сир плавлений 80 гр.
- Батон 60 гр.
- Помідор 1 шт.
- Куряче яйце 1 шт.
- Сметана 20% 2 ст. л.
- Часник 5 гр.
- Сіль 2 гр.
Кроки
- Плавлений сир натираємо на дрібній тертці та викладаємо у глибоку миску. Для зручності, попередньо плавлений сир необхідно злегка підморозити.
- Відварюємо куряче яйце, очищаємо і також натираємо його на тертці.
- Поливаємо продукти сметаною та доповнюємо подрібненим часником. Можна додати трохи солі.
- Усі продукти перемішуємо до утворення однорідної маси.
- Потім обробляють хліб на скибочки, обмазуємо їх заготовкою з плавленого сиру.
- На кожен бутерброд кладемо по кружечку соковитого помідора.
- Бутерброди із плавленим сиром готові. Частуйтесь!