Домашні рогалики з повидлом з пісочного тіста – це невигадлива, але дуже смачна випічка, яка припаде до смаку, як дорослим, так і дітям. Порадуйте членів своєї сім’ї та випікайте рум’яні та неймовірно ароматні рогалики з апетитною начинкою.
Інгредієнти
Порції: –+
- Борошно пшеничне 250 гр.
- Сметана 40% 100 гр.
- Цукор-пісок 70 гр.
- Масло вершкове 100 гр.
- Розпушувач тіста 1 ч. л.
- Куряче яйце 2 шт.
- Ванілін 1.5 гр.
- Сіль 1 щіпка
- Повидло яблучне 150 гр.
Кроки
- Перед початком процесу шматочок вершкового масла забираємо в морозильну камеру. У чаші з високими бортами з’єднуємо наступні компоненти: ванілін, цукор, сіль, розпушувач і борошно, що просіює.
- У суху суміш поступово натираємо охолоджене вершкове масло, щоразу ретельно перемішуємо. Потім вводимо сметану, замішуємо тісто і забираємо в холодильник на 20 хвилин.
- Після закінчення зазначеного часу, основу розкочуємо до круглого тонкого пласту і розрізаємо на трикутники. У широку частину заготовок викладаємо повидло, повертаємо в рогалик.
- Переносимо напівфабрикати на пергамент і відправляємо в духовку: 20-30 хвилин при 185 градусів.
Прикрашаємо десерт на свій смак і подаємо до столу. Приємного чаювання!