Домашня ковбаса з курячих стегон за 1 годину

Цей рецепт я дізналася кілька років тому, і тепер ковбаса з курячих стегон — головний інгредієнт для наших бутербродів і м’ясних нарізок. З тих пір я і забула, де знаходиться ковбасний відділ в нашому місцевому магазині. Погодьтеся, ніяка покупна хімія з сумнівним складом не зрівняється з домашньою ковбасою!

Цей рецепт у мене просила навіть свекруха, хоча вона відома господиня на всі руки. Для приготування домашньої курячої ковбаси вам знадобиться всього 1 кг стегон і 1 годину вільного часу. Попереджаю: магазинної ковбаси не захочеться більше ніколи!

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
60 хвДрук
  • Зріжте м’ясо з курячих стегон, залийте його водою і поставте варитися.
  • Дрібно наріжте готове м’ясо або прокрутіть його в м’ясорубці разом з часником. Додайте сіль, перець і паприку за смаком, перемішайте.
  • Додайте до м’яса трохи остиглого курячого бульйону і перемішайте.
  • Накрийте фарш харчовою плівкою і приберіть в холодильник на 10-12 годин.
  • Присипте харчову плівку паприкою і розподіліть по ній м’ясо. Скрутіть плівку в рулет, перетягніть його мотузкою.
  • Перекладіть рулет у форму для випікання і відправте в розігріту до 180 °С духовку на годину.

Ви можете змінювати смак домашньої ковбаси на свій розсуд. Захотіли більш пікантний варіант – додайте більше часнику або перцю. Якщо тягне на щось незвичайне, поекспериментуйте зі спеціями. Ваш організм скаже вам спасибі за таке апетитне натуральне блюдо без домішок. Крім того, рекомендую спробувати домашній бекон, який не залишить вас байдужими.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь