Ковбаса
Цей рецепт я дізналася кілька років тому, і тепер ковбаса з курячих стегон — головний інгредієнт для наших бутербродів і м’ясних нарізок. З тих пір я і забула,...
А кому не подобається ковбаса? Тільки чесно! Як би цей продукт не критикували за консерванти, ароматизатори, високу ціну і відсутність в ньому м’яса, а все одно купують. Дієтологи...
Магазинна ковбаса завжди викликала у мене багато питань. Абсолютно незрозуміло, з чого і в яких умовах її готують. Причому це не залежить від ціни: зустрічався мені і якісний...
У моїй родині домашню ковбасу готують здавна. У батьків мами було своє невелике господарство, в якому, в тому числі, були і свині. Тому у мене ніколи не виникало...
Домашня ковбаса – дуже смачна і більш корисна, ніж магазинний м’ясний продукт, який з легкістю може приготувати кожен в домашніх умовах, тому в даній статті розглянемо, скільки часу.