Ковбаса з капусти і фаршу в духовці

Ковбаса з капусти і фаршу в духовці

Наступний рецепт зовсім не для ледачих, а для зайнятих. Адже рум’яна ковбаса з капусти і фаршу дуже виручає, коли хочеться смачних голубців, а часу зовсім мало. Завдяки вдалій начинці і недовгому випіканню готова страва виходить дуже соковитою і ароматною та й форму тримає прекрасно.

Повірте, така невигадлива ковбаса точно підвищить ваш кулінарний авторитет серед рідних і близьких. Ніхто навіть не здогадається, що подібна смакота готується швидко, легко, без будь-яких проблем. При цьому редакція дане блюдо досить бюджетний варіант. Зате на святковому столі виглядає надзвичайно. Обов’язково приготуйте!

Ковбаса з капусти і фаршу в духовці: важливі нюанси

Для цієї страви беріть досить м’ясисті помідори. Зайва соковитість томатів тут ні до чого. У рецепті вказано сирий, попередньо замочений у воді, рис. Якщо боїтеся, що він так і залишиться твердим, без проблем додавайте в начинку варений. Як соус в кінці підійде сметана або ж грецький йогурт з часником і зеленню.

Інгредієнти
Порції: +7
Кроки
1 год 10 хвДрук
  • Для початку підготуйте капусту. Відріжте листочки непривабливого вигляду, акуратно виріжте стебло.
  • Викладіть овоч в глибоку миску і щільно накрийте харчовою плівкою. Надішліть на 15 хвилин в мікрохвильовку.
  • Через деякий час вийміть майже готовий качан і приберіть плівку. Зніміть м’які листя, укладаючи на стіл у вигляді великих пластів.
  • Далі наріжте цибулю і томати дрібними кубиками і відправте в тарілку з м’ясним фаршем.
  • готування ковбаси з капусти і фаршу
    Моркву також слід подрібнити на тертці або кубиками і додати до решти інгредієнтів.
  • До маси, що вийшла всипте пропущений через прес часник і рис. Потім влийте масло і все ретельно перемішайте руками.
  • Викладіть готову начинку на капустяну заготовку, рівномірно розподіляючи її по всій поверхні.
  • готування ковбаси з капусти і фаршу
    Сформуйте ковбаски і оберніть кожну в рукав для запікання. Зафіксуйте краю ниткою або пластмасовими стяжками. В ідеалі повинно вийти 2 великих рулетм.
  • Викладіть їх на деко, а потім відправляйте в розігріту до 180 градусів духовку. Випікайте блюдо близько 35-40 хвилин.

Готову м’ясну ковбасу з капусти рекомендуємо подавати на довгій тарілці або красивій дерев’яній дошці. І вже при гостях розрізати на зручні всім шматочки. Для більш виграшного вигляду можна посипати блюдо рубаною зеленню або крихтами пармезану. Це дуже смачно!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь