50 хв2
Фріко (Frico) – сирний коржик, типовий для італійського регіону Фріулі. Готують фріко із твердого сиру, картоплі та води. Фріко зазвичай подають як закуску до супів або рагу, а...
50 хв4
Іспанська тортилья (Tortilla  española) – традиційна страва іспанської кухні. Незважаючи на назву, це зовсім різні страви з мексиканською тортилью. Іспанська тортилья є приготованою
1 год 30 хв6
Мусака (Moussaka) – традиційна балканська та східна запіканка з овочів із м’ясом. Зазвичай мусаку готують із баклажанів, картоплі та м’ясного фаршу. Але методи приготування
1 год 5 хв4
Куряче м’ясо можна приготувати різними способами, проте у вигляді запіканки воно виходить особливо ніжним та соковитим. З цим рецептом ви отримаєте не тільки порцію білка, але й чудовий.