Запіканка — це досить просте блюдо на підготовку якого піде мінімум Вашої уваги і часу. Для приготування підійдуть найрізноманітніші продукти: картопля, капуста або кабачки для овочевої запіканки; яйця, сир і родзинки для сирної. До овочів можна додати м’ясо або рибу, або ж зробити запіканку з макаронів. Рецепти запіканок допоможуть в будь-якій ситуації!

Запіканка, як правило, готується в духовці або мультиварці. Для приготування в духовці відмінно підійде чавунна сковорода або спеціальна форма для випічки з товстими стінками. Запіканку можна подати і як основне і як другу страву, або навіть як десерт, якщо ви готуєте фруктову або сирну запіканку. Овочеві запіканки особливо припадуть до смаку вегетаріанцям.

60 хв048
Таке блюдо, як запіканка з макаронів і фаршу, не вимагає великих матеріальних і фізичних витрат, а тому заслужено користується особливою популярністю у
запіканка з сиру з манкою
45 хв082
Як приготувати запіканку з сиру з манкою в духовці так, щоб вона сподобалася і дорослим, і дітям? Допоможуть прості і докладні рецепти, представлені далі.
другі страви з кабачків
45 хв0343
З кабачків можна приготувати великий асортимент смачних страв на друге за простими рецептами з покроковими фото. Млинці з кабачків Дуже смачні млинці з