Як приготувати кабачкову запіканку з сиром і яйцями

Смачну і поживну запіканку для вашого сніданку можна приготувати з кабачків, яєць і сиру. Порадуйте близьких яскравим блюдом, яке обов’язково урізноманітнює повсякденне меню.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 40 хвДрук
  • Промиваємо і очищаємо кабачки, після натираємо їх на тертку. Отриману масу віджимаємо від зайвої рідини.
  • У сметану додаємо соду, гасену лимонним соком. Розмішуємо продукти.
  • Кладемо в сметану курячі яйця.
  • Далі додаємо борошно і збиваємо масу до однорідного стану.
  • У яєчну заготовку відправляємо і терті кабачки. Додаємо сіль і перець.
  • Вимішуємо і приєднуємо до вмісту тертий твердий сир.
  • Викладаємо і подрібнену зелень за смаком.
  • Підготовлене тісто кладемо в форму для випікання. Готуємо страву 40 хвилин при температурі 180 градусів.

Запіканка з кабачків, яєць і сиру готова. Діліть її на порційні шматки і подавайте їх до столу.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 2 оцінки, середнє 4.5 з 5 )
Залишити відповідь