Смачна і корисна запіканка з кабачків і цвітної капусти

запіканка з кабачків і цвітної капусти

Яскрава і цікава за смаком запіканка для домашнього меню – з кабачків і цвітної капусти. Блюдо вийде з яскравою рум’яною скоринкою. Підходить для сімейних сніданків і обідів.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 40 хвДрук
  • Цвітну капусту відварюємо в підсоленій воді до м’якого стану.
  • Кабачок ріжемо кубиками і смажимо його в олії на сковороді. За смаком солимо і перчимо.
  • Окремо збиваємо яйця з вершками і борошном до гладкого складу.
  • Овочі кладемо в форму для випікання. Заливаємо продукти борошняною сумішшю і посипаємо їх тертим твердим сиром. Готуємо страву 40 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.

Соковита запіканка з рум’яною скоринкою готова. Подавайте її до столу як самостійну страву.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь