Омлет з кабачками у духовці

Корисний та некалорійний варіант сніданку на двох. Влітку в сезон овочів омлет з курячих яєць з кабачками та сиром ідеально впишеться в раціон тих, кому хочеться легкої, але ситної їжі.

Що ж потрібно для приготування омлету з кабачками в духовці

Інгредієнти
Порції: +2
На порцію
Калорії: 118 ккал
Білки: 8.8 г
Жири: 7.1 г
Вуглеводи: 4.9 г
Кроки
55 хвДрук
  • Потерти молоді кабачки разом із шкіркою на тертці крупно. Віджати сік вручну, щоб він не розріджив надмірно омлет.
  • Частку часнику почистити і потерти на дрібній тертці.
  • У миску вбити яйця, влити молоко, посолити, поперчити, всипати борошно.
  • Ретельно збити суміш міксером чи віночком.
  • Підготувати густо змащену вершковим маслом форму для запікання. Викласти туди натерті кабачки, присипати часником.
  • Залити овочі сумішшю з молока та яєць.
  • Зверху посипати натертим на грубій тертці сиром.
  • Запікати омлет у духовці з температурою 200 градусів протягом півгодини.

Після духовки омлет трохи осяде, але це не страшно і не впливає на смак.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь