Як спекти смачну кабачкову запіканку з рисом

кабачкова запіканка з рисом

Оригінальне рішення для вашого столу – кабачкова запіканка з додаванням рису. Рецепт порадує вас швидким і простим приготуванням, а готову страву – яскравим смаком і ароматом.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 40 хвДрук
  • Підготуємо потрібні продукти за списком.
  • Далі промиваємо рис і відварюємо його до готовності.
  • Очищаємо і дрібно нарізаємо цибулю.
  • Обсмажуємо овоч в рослинній олії до золотистого відтінку.
  • Промиваємо і очищаємо кабачки. Натираємо їх на тертку, а після віджимаємо від зайвого соку.
  • Через тертку пропускаємо і твердий сир.
  • У загальну миску викладаємо всі підготовлені продукти. Сиру додаємо тільки половину. Сюди ж кладемо яйця, сіль і спеції. Вимішувати.
  • Занурюємо масу в форму для випікання. Закриваємо блюдо тертим сиром, що залишився і ставимо його в розігріту до 180 градусів духовку. Готуємо 40 хвилин.

Рум’яна запіканка з рису і кабачка готова. Подавайте ситне частування до столу!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь