Дуже смачні тарталетки з грибами на святковий стіл

тарталетки з грибами на святковий стіл

Тарталетки з грибами чудово підійдуть як для святкового столу, так і для теплої сімейної вечері. Ніжний вершково-грибний смак тарталеток прекрасно поєднується, наприклад, зі свіжими овочами.

Інгредієнти
Порції: +20
Кроки
1 год 5 хвДрук
  • Печериці промийте під проточною водою і покладіть на друшляк, щоб дати можливість зайвій рідині стекти. Коли гриби трохи підсохнуть, дрібно наріжте їх за допомогою гострого ножа. Чим менше будуть нарізані всі інгредієнти, тим смачніше і ніжніше вийде закуска.
  • Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, і наріжте дуже-дуже дрібним кубиком. Після цього перекладіть цибулю на розігріту сковорідку з 2 столовими ложками рослинної олії без запаху і обсмажте 5-7 хвилин. Додайте до цибулі шматочки печериць і обсмажте цибулю з грибами на середньому вогні до готовності печериць.
  • Готову цибульна-грибну масу посоліть, і приправте сушеним базиліком. Перемішавши. Тепер потрібно влити вершки. Вам буде потрібно таку їх кількість, щоб гриби з цибулею вкрилися в повному обсязі, а приблизно на дві третини. Продовжуйте тушкувати начинку до тих пір, поки вона не придбає кремову консистенцію (гриби і цибуля повинні дуже добре розваритися). Дайте грибам повністю охолонути.
  • Духовку включіть на 180ºС і почекайте, поки вона як слід розігріється.
  • Сир натріть на крупній тертці. Додайте сир до охолоджених грибів і добре перемішайте.
  • тарталетки з грибами на святковий стіл
    Рівномірно розкладіть грибну начинку по тарталеткам і запечіть в добре прогрітій духовці до готовності. Зрозуміти, що закуска готова можна по апетитній золотистій скоринці начинки.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь