Тарталетки
Тарталетки — кошики з тіста, які наповнюють різними начинками. Кошики випікають як окремо, так і разом з вмістом. Чим начинити тарталетки і саме блюдо придумали французи.
Рецепти тарталеток
Тарталетки з начинкою мають безліч рецептів. Серед них: з ікрою, грибами, куркою, креветками, сиром, сьомгою, печінкою, авокадо. Готують також і солодкі, наприклад, з фруктами. Є й інша начинка для них – дивіться рецепти жульєн в тарталетках і салат в тарталетках. Салат в тарталетках, рецепт якого має на увазі заповнення кошиків готовим салатом – найпростіший спосіб начинити тарталетки. Рецепти салатів для начинки можуть бути різні, але вони повинні бути досить дрібно порізані.
Сирні мають вигляд міні-піц. Ковбаса, гриби, оливки, помідори – все це додають в сирні (рецепти з фото підкажуть, як красиво прикрасити блюдо).
З червоною ікрою готують, найчастіше, на різні свята і фуршети. Блюдо тарталетки з ікрою, рецепт якого найбільш популярний, роблять з різними добавками, що надає йому оригінальності. Тарталетки з начинкою, рецепти з фото яких можна знайти на нашому сайті, послужать відмінною закускою на будь-якому столі.
Що покласти?
Та все, що завгодно: м’ясо, рибу, гриби, фрукти, овочі. Чим наповнити кожна господиня вирішує сама, головне щоб блюдо вийшло смачним і ситним.
Як спекти?
Випікають їх, як правило, в духовці, використовуючи спеціальні форми. Тісто має бути прісним. Рецепт тіста для тарталеток теж є на нашому сайті. Готують також їх з листкового тіста.