Святкова закуска з креветками в тарталетках

Дуже оригінальний рецепт начинки для тарталеток з використанням морепродуктів. Ніжні, з тонкою лимонною ноткою, ці тарталетки надовго завоюють вашу любов.

Інгредієнти
Порції: +13
Кроки
45 хвДрук
  • Відваріть 350 грам креветок в каструлі з невеликою кількістю води, половиною чайної ложки солі і 2 чайними ложками лимонного соку. Час варіння вказано на упаковці з креветками. Злийте воду і остудіть морепродукти.
  • Коли вони охолонуть до комфортної для пальців температури, акуратно очистіть, креветки від панцира і наріжте на дрібні шматочки гострим ножем (залиште 10 креветок для прикраси). Якщо ви хочете отримати більш ніжний смак, то перемеліть креветки в чаші блендера.
  • Зубчики часнику очистіть і пропустіть через спеціальний прес.
  • Твердий сир натріть на дрібній або середній тертці. Додайте тертий сир і подрібнений часник до креветок. Добре перемішайте всі компоненти начинки.
  • Тепер додайте в креветочную масу необхідну кількість майонезу, щоб начинка придбала ніжну, негусту і не рідку консистенцію.
  • У кожну тарталетку покладіть по кілька чайних ложок начинки. Також зверху прикрасьте кожну тарталетку цілою креветкою, кількома зернами червоної ікри, а також невеликою гілочкою чисто вимитого свіжого базиліка. Справжня насолода!

Приємного вам апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь