Як приготувати тарталетки з сиром і часником

тарталетки з сиром і часником

Пропонуємо вашій увазі швидкий варіант гострої порційної закуски, яка подається в ніжних хрустких тарталетках. Ідеальний варіант для шведського столу або великого застілля.

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
36 хвДрук
  • Ця мила закуска готується вкрай швидко. Спочатку потрібно натерти твердий сир. Найзручніше це зробити за допомогою дрібної терки.
  • У каструлю з холодною водою покладіть 2 яйця. Поставте каструлю на вогонь і доведіть до кипіння. Коли вода закипить, зменшіть вогонь до середнього і варіть яйця протягом не менше ніж 10 хвилин. Після того, як пройде зазначений час, злийте з каструлі з яйцями гарячу воду, а замість неї налийте холодну.
  • Дайте яйцям охолодитися в ній протягом 5-10 хвилин, завдяки цій дії ви зможете без проблем зняти з яєць шкаралупу, не пошкодивши їх зовнішній вигляд. Очищені яйця натріть на дрібній тертці.
  • Зубчики часнику потрібно очистити від лушпиння, сполоснути холодною водою і подрібнити за допомогою преса.
  • У невеликій мисці з’єднайте всі підготовлені інгредієнти: яйця, часник і сир. Додайте трохи солі і 2-3 столові ложки майонезу. Ретельно перемішайте всі інгредієнти.
  • Помідори черрі помийте, висушіть за допомогою паперового рушника і розріжте на 2 частини.
  • Петрушку промийте в достатній кількості холодної води і відкиньте на друшляк, щоб із зелені стекла вода.
  • Тарталетки розкладіть на тарілці, на якій ви будете подавати їх до столу. У кожну з тарталеток покладіть по 1-2 столових ложок начинки, а зверху прикрасьте половинкою помідора черрі. На кожну тарталетку додайте по 1-2 гілочки петрушки.

Перед подачею на стіл таку закуску рекомендується охолодити.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь