Салат з печінкою тріски в тарталетках

Оригінальна закуска – це салат, розкладений у порційні покупні тарталетки. До вашої уваги пропонується дві смачні начинки, які поєднує один компонент – печінка тріски.

Інгредієнти
Порції: +16
На порцію
Калорії: 315 ккал
Білки: 9.7 г
Жири: 23.0 г
Вуглеводи: 17.3 г
Кроки
30 хвДрук
  • Готувати салат із печінкою тріски у тарталетках легко! Печінку тріски дістати з банки, злити олію. Саму печінку розділити навпіл і покласти у дві тарілки, розім’яти там вилкою. Яйця зварити, остудити та очистити, нарізати дрібними кубиками та поділити порівну між тарілками.
  • Моркву зварити із шкіркою, очистити і натерти дрібно на тертці.
  • Огірки порізати навпіл, злити маринад. Нарізати огірки кубиками невеликого розміру разом із шкіркою.
  • В одну миску, з печінкою тріски та подрібненими яйцями, покласти віджаті від рідини руками огірки, моркву та додати майонез.
  • Все добре перемішати.
  • Натерти твердий сир на дрібній тертці.
  • В іншу миску з яйцями та печінкою додати тертий сир та майонез.
  • Також все добре перемішати.
  • За допомогою чайної ложки наповнити тарталетки вмістом у вигляді двох салатів, накладаючи масу з невеликою гіркою. Декорувати свіжою зеленню. Заповнювати тарталетки потрібно перед подачею до столу, щоб вони не розмокли.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь