Тарталетки з шинкою, горіхами і зернами граната

Тарталетки за цим рецептом можна приготувати на святковий стіл всього за 5 хвилин при наявності варених яєць.

Смак у такої закуски виходить приголомшливим, а готується вона досить просто. Шинка, свіжий огірочок, ситні варені яйця, горіхи і яскраві соковиті зерна граната – просто ідеальне поєднання! Тарталетки я використовую покупні, можна взяти вафельні, або як в моєму випадку, пісочні. Спробуйте обов’язково, ваші рідні та гості будуть в захваті!

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
20 хвДрук
  • Підготувати необхідний набір інгредієнтів: пісочні тарталетки, шинку, яйця, огірки, волоські горіхи, майонез, часник, сіль і зерна граната.
  • Яйця заздалегідь відварити круто, остудити, очистити і нарізати дрібним кубиком. Шинку нарізати дрібним кубиком. Огірок нарізати дрібним кубиком.
  • Волоські горіхи порубати ножем. Часник пропустити через прес. З’єднати в мисці всі нарізані інгредієнти, заправити майонезом і перемішати. Спробувати салат на смак і при необхідності посолити. Якщо ви готуєте начинку для тарталеток заздалегідь, раджу накрити миску харчовою плівкою і поставити в холодильник. Перед самою подачею заправити майонезом.
  • Наповнити салатом пісочні тарталетки.
  • Гранат очистити і розібрати на зерна. Викласти на тарталетки зерна граната.
  • Кріп дрібно нарубати. Прикрасити тарталетки кропом.
  • Викласти тарталетки на дошку, блюдо або піднос і подавати до столу.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь