Тарталетки з тунцем і вершковим сиром

Тарталетки з тунцем і вершковим сиром

Тунець – риба багата на смак, добре поєднується з вершковим сиром і, подана в хрустких тарталетках, доповнить і прикрасить новорічний стіл. Тарталетки подаються відразу після приготування, щоб не втратили хрусткий смак. У цьому рецепті доповнимо їх помідорами, для насиченості смаку укладемо інгредієнти пошарово і декоруємо червоною ікрою.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
40 хвДрук
  • Відразу підготуйте, згідно з рецептурою і потрібній кількості порцій, всі продукти для цієї закуски.
  • З консервованого тунця максимально злийте розсіл і рибу виделкою розімніть. Помідор наріжте маленькими кубиками.
  • Тарталетки помістіть на сервірувальне блюдо. Першим шаром розкладіть в них кубики помідора.
  • Поверх помідора компактно викладіть подрібненого тунця, заповнюючи тарталетку рибою повністю.
  • Потім на рибу акуратно нанесіть товстий шар з вершкового сиру.
  • Поверх сиру для декору покладіть трохи червоної ікри або зелені.

Приготовлені тарталетки з тунцем і вершковим сиром відразу подайте до столу, щоб не стали м’якими. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь