Дуже смачний морс з журавлини та вишні

морс з журавлини та вишні

Пропонуємо вам рецепт ще одного вітамінного напою з журавлини та вишні. Морс відрізняється незвичайним смаком та красивим насиченим кольором. Пити його можна як у гарячому, так і в холодному вигляді.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
60 хвДрук
  • Відміряйте склянку вишні та склянку журавлини (свіжої чи розмороженої). Переберіть ягоди і помістіть їх у друшляк. Промийте проточною водою.
  • Налийте в каструлю заздалегідь очищену воду. Поставте ємність на плиту та увімкніть техніку. Встановіть друшляк з ягодами всередину каструлі з водою.
  • Коли вода почне закипати, а ягідки лопатися, візьміть ложку і почніть перемішувати ягідне асорті в друшляку, розминаючи вишню та журавлину.
  • Морс не повинен закипіти, тому ягоди потрібно швидко розім’яти та одразу вимкнути плиту. Дістаньте друшляк з м’якоттю з каструлі і встановіть його в глибоку миску.
  • морс з журавлини та вишні
    Додайте в гарячий напій цукор. Перемішайте його з морсом ложкою. Норма цукру може змінюватись в залежності від ваших смакових уподобань. Дайте морсу трохи охолонути, а потім розлийте його по склянках.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь