Філе сьомги, приготоване на сковороді, виходить дуже соковитим, поживним та яскравим до смаку. Ідеальне рішення для вашого яскравого обіду чи святкової вечері. Для приготування апетитної риби беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної добірки.
Інгредієнти
Порції: –+
- Сьомга філе 280 гр.
- Борошно пшеничне 180 гр.
- Сік лимонний 25 мл.
- Сіль до смаку
- Перець чорний мелений 1 ч.л.
- Рослинна олія 100 мл.
Кроки
- Попередньо розморожуємо та промиваємо філе червоної риби.
- Нарізаємо підготовлене філе порційними шматочками.
- Поливаємо сьомгу лимонним соком, посипаємо сіллю та чорним меленим перцем. Залишаємо на 15 хвилин.
- Далі рибні шматочки добре обвалюємо в борошні.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією. Викладаємо сюди філе сьомги у спеціях та пануванні.
- Обсмажуємо продукт до яскравого рум’янцю з усіх боків. На це піде небагато часу, приблизно 3-4 хвилини з кожного боку.
Філе сьомги, виготовлене на сковороді, готове. Частуйтесь!