50 хв0223
Ароматна, м’яка, ніжна рибка з легкою кислинкою лимона і яскравим смаком завдяки великій кількості приправ. Тут кожна спеція на своєму місці – всі
45 хв0208
Цілісна запечена риба – завжди виглядає красиво. Звичайно, буде потрібна певна вправність, щоб акуратно видалити кістку з риби. Якщо ви побоюєтеся, що
Як смачно приготувати соковиту скумбрію на мангалі в фользі
50 хв40278
Неймовірно соковита ароматна рибка у фользі з мінімумом інгредієнтів. За рахунок того, що вона готується у фользі, жирна соковита скумбрія на мангалі виходить
1 год 20 хв0202
Соковитий, ніжний, смачний, з легкою скоринкою шашлик зі скумбрії буде у вас на столі, якщо ви візьмете за основу цей рецепт. Імбир є чи не ключовою складовою маринаду.
2 год 15 хв40279
За цим рецептом у вас вийде дивовижна рибка-ніжна, смачна і неймовірно ароматна. Соус дасть їй дуже цікавий солодко-кислий, в чомусь навіть злегка медовий
1 год 30 хв30192
Тут, на відміну від минулих рецептів, скумбрію потрібно готувати на шампурах, тому рибка нарізається шматками. Ніжна, соковита – з мінімумом спецій
Скумбрія на решітці
50 хв40195
Ніжна ароматна рибка, яка змусить вас облизувати пальчики в прямому сенсі цього слова. Соковита, ситна, м’яка – кожен шматочок буквально тане в роті.
скумбрія на мангалі
55 хв40170
Для приготування скумбрії на мангалі за цим рецептом вам знадобиться мінімальний набір продуктів і сама рибка. Рецепт з категорії швидко і просто.
Риба в цибульному соку
30 хв60206
Минулого місяця колега принесла на роботу незвичайний обід. Ми подумали, що вона була на пікніку, хоча час року все-таки не дозволяв. Але ж риба в її боксі була.
скільки і як смажити минтай на сковороді
40 хв20179
Смажений минтай – дуже смачна і швидка в приготуванні риба, тому багатьом буде корисно дізнатися, як її правильно готувати на сковороді будинку.
40 хв40288
Для тих, хто втомився від звичних рецептів рибних страв, представляю вам щось новеньке і смачне. Я знаю, що риба в духовці завжди виходить чудово.
минтай у вершковому соусі
19 хв0277
У нас в родині рибний день не тільки по четвергах. Ми любимо балувати себе рибними стравами частіше, ніж м’ясними. Тому у мене в морозилці завжди