Річковий окунь у солі в духовці

Річковий окунь у солі в духовці

Річковий окунь в солі в духовці – це цікава, ситна і неймовірно смачна страва для вашого обіду або вечері. Для приготування апетитної риби в солі скористайтеся перевіреним рецептом з покроковими фотографіями нашої добірки. Порадуйте себе та своїх близьких!

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Рибу добре промиваємо під водою. Видаляти луску не потрібно
  • Відміряємо потрібну кількість солі.
  • Спочатку кожну рибку обвалюємо в невеликій кількості солі.
  • Після перекладаємо окунів на деко, поливаємо лимонним соком і засипаємо великою кількістю солі.
  • Відправляємо заготівлю в розігріту до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин.
  • Після запікання рибу витягаємо. Її необхідно очистити від шкірки. Зробити це з готової риби буде дуже легко.

Річковий окунь в солі в духовці готовий. Подавайте до столу, поливши лимонним соком.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь