Як запекти рибу з картоплею в рукаві?

Швидко і смачно запекти рибу з картоплею можна в рукаві. Такий спосіб зробить продукти соковитими і більш ароматними. Забирайте яскраву кулінарну ідею для вашого обіду або вечері.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
2 год 10 хвДрук
  • Рибу промиваємо і очищаємо. Ріжемо її на порційні шматки і кладемо їх в глибоку миску.
  • Посипаємо продукт сіллю і меленим перцем. Акуратно перемішуємо.
  • Очищаємо ріпчасту цибулю від лушпиння і нарізаємо його півкільцями.
  • Подрібнюємо промиту свіжу зелень.
  • Очищаємо і промиваємо картоплю. Обробляємо овоч на кілька частин.
  • Доповнюємо картоплю зеленню і цибулею.
  • Солимо і перчимо заготовку, перемішуємо.
  • Доповнюємо картоплю майонезом. Знову розмішуємо.
  • Укладаємо рибу і овочі в рукав для запікання. Готуємо 1 годину при температурі 180 градусів.

Ароматне частування для вашого столу готове. Діліть на порції і пригощайтеся.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь