Сьомга з овочами на сковороді

Сьомга з овочами на сковороді порадує вас не тільки своїм яскравим смаком, а й поживними властивостями. Апетитну страву кожен може приготувати в домашніх умовах. Для цього беріть на замітку простий покроковий рецепт з нашої кулінарної добірки.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
25 хвДрук
  • Заздалегідь розморожуємо стейки сьомги. Промиваємо їх і обсушуємо паперовими рушниками.
  • Підготуємо овочі за списком.
  • Пастернак і моркву нарізаємо кубиками. Обсмажуємо їх на олії.
  • Солимо овочі та посипаємо ароматними спеціями до смаку.
  • Додаємо до овочів черешки селери, горошок та спаржеву квасолю. Обсмажуємо все разом ще кілька хвилин. Вливаємо вино і томимо ще 7 хвилин.
  • Вливаємо в овочі трохи води і викладаємо рибні стейки. Солимо і посипаємо їх спеціями.
  • Тушкуємо блюдо під кришкою близько 10-12 хвилин.

Сьомга з овочами на сковороді готова. Викладайте на порційну тарілку і подавайте до столу!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь