Річковий окунь, запечений цілим у лусці

Річковий окунь, запечений цілим у лусці, відрізняється особливим яскравим смаком та поживними властивостями. Подавайте страву до обіднього столу або до сімейної вечері. Обіцяємо, що ніхто не залишиться байдужим. Для приготування риби в духовці беріть на замітку перевірений рецепт з покроковим описом процесу.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
45 хвДрук
  • Потрошимо і промиваємо під водою річкового окуня. Луску прибирати не потрібно. Після запікання вона дуже легко відійде зі шкіркою.
  • Очищаємо цибулю і нарізаємо її півкільцями.
  • Фаршируємо рибу нарізаною цибулею.
  • Також у черево додаємо майонез. Поверхню риби натираємо сіллю.
  • Рибні заготовки викладаємо на лист.
  • Відправляємо окунів у розігріту до 200 градусів духовку на 25-30 хвилин. За цей час риба помітно підрум’яниться.

Річковий окунь, запечений цілим у лусці, готовий. Подавайте до столу!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь