Кілька в томаті: смачніша за консервовану

Після того, як ви випробуваєте цей рецепт, вам не захочеться більше купувати консервовану кільку. Адже рибка в томатному соусі, приготовлена ​​в домашніх умовах, виходить у рази смачнішою. І це факт! Кілька в томаті прямо з духовки не має собі рівних.

Вечеря виходить дуже ароматною, ситною і до того ж бюджетною. Тому що особливо витрачатися на інгредієнти не доводиться. Для приготування з основних продуктів необхідні лише рибка та овочі. От і все!

Кілька в томаті: як її приготувати

Щоб страва вийшла соковитою, варто зробити пряний соус. Для цього візьміть томатну пасту, воду, олію та борошно. Змішайте їх та додайте ваші улюблені спеції. Залийте томатною сумішшю кільку — і насолоджуйтеся чудовим ароматом, який доноситиметься з духової шафи.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
1 год 40 хвДрук
  • Очистіть кільку. Промийте її під проточною водою.
  • Очистіть овочі. Наріжте цибулю тонкими півкільцями. Натріть моркву на великій тертці. Пропустіть часник через прес. Перемішайте всі овочі.
  • В окремій ємності змішайте воду з томатною пастою та олією. Додайте сіль, цукор, чорний перець, мелений коріандр та пшеничне борошно. Добре перемішайте.
  • Викладіть в банку овочі та кілька шарами. Додати лавровий лист. Залийте готовим томатним соусом.
  • Накрийте банку фольгою. За допомогою зубочистки зробіть отвори.
  • Приберіть у духовку. Розігрійте її до 180 градусів і встановіть таймер на 1,5 години.

Вимкніть духовку і залиште в ній банку ще на 30 хвилин. Потім уже можете діставати кільку з овочами на тарілку. Коли рибка повністю охолоне, подавайте її з картопляним пюре. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь