Річковий окунь у фользі в духовці

Річковий окунь у фользі в духовці – це дуже смачна, поживна і нескладна страва для всієї родини. Для приготування апетитної запеченої риби скористайтеся перевіреним рецептом з покроковими фотографіями. Подавати частування можна зі свіжими овочами та гарнірами за смаком.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
60 хвДрук
  • Рибу потрошимо і ретельно промиваємо під водою. Луску видаляти не потрібно.
  • Перекладаємо підготовлених окунів у форму для запікання, застелену фольгою. Обмазуємо рибу олією.
  • Подрібнюємо цибулю і кріп для начинки.
  • Кладемо обидва інгредієнти в тарілку, солимо і доповнюємо їх спеціями до смаку. Добре все перемішуємо.
  • Викладаємо цибулю з кропом і спеціями в черево риби. Поверхню окунів солимо і посипаємо спеціями.
  • Загортаємо рибу у фольгу і забираємо в розігріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин.

Річковий окунь у фользі у духовці готовий. Викладайте на тарілку та подавайте до столу. Попередньо можете прибрати луску. Вона легко відійде разом із шкіркою.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь