Річковий окунь у фользі в духовці – це дуже смачна, поживна і нескладна страва для всієї родини. Для приготування апетитної запеченої риби скористайтеся перевіреним рецептом з покроковими фотографіями. Подавати частування можна зі свіжими овочами та гарнірами за смаком.
Інгредієнти
Порції: –+
- Окунь річковий 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль за смаком
- Спеції та Приправи за смаком
- Кріп 1 пучок
- Рослинна олія 2 ст. л.
Кроки
- Рибу потрошимо і ретельно промиваємо під водою. Луску видаляти не потрібно.
- Перекладаємо підготовлених окунів у форму для запікання, застелену фольгою. Обмазуємо рибу олією.
- Подрібнюємо цибулю і кріп для начинки.
- Кладемо обидва інгредієнти в тарілку, солимо і доповнюємо їх спеціями до смаку. Добре все перемішуємо.
- Викладаємо цибулю з кропом і спеціями в черево риби. Поверхню окунів солимо і посипаємо спеціями.
- Загортаємо рибу у фольгу і забираємо в розігріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин.
Річковий окунь у фользі у духовці готовий. Викладайте на тарілку та подавайте до столу. Попередньо можете прибрати луску. Вона легко відійде разом із шкіркою.