Черевця сьомги на сковороді

Черевця сьомги на сковороді — це неймовірно смачна, яскрава та оригінальна страва для вашого столу. Подавайте апетитну червону рибу до сімейного обіду чи вечері. У приготуванні вам допоможе наш перевірений рецепт з покроковими фотографіями та докладним описом процесу.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
35 хвДрук
  • Підготуємо необхідні інгредієнти.
  • Промиваємо черевці і видаляємо у них шкурки.
  • Також відміряємо вказану кількість сметани.
  • Підготовлені рибні шматочки нарізаємо кубиками.
  • У сковороді розтоплюємо вершкове масло. Занурюємо сюди рибу. Готуємо під кришкою до зміни кольору.
  • Сметану перемішуємо з вершками та борошном.
  • Подрібнюємо зубчики часнику.
  • Як тільки риба змінить колір, додаємо до неї часник.
  • Вливаємо суміш із сметани та вершків. Солимо і посипаємо спеціями. Томимо на повільному вогні до загусання соусу.

Черевця сьомги на сковороді готові. Подавайте до столу і пригощайтеся!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь