Горохове пюре із замочуванням гороху в каструлі

Кожна господиня знає, щоб горох добре розварився, його потрібно замочити, найкраще на ніч. Горохове пюре – не найшвидша страва, але неймовірно смачна і ситна, вона добре поєднується з будь-яким видом м’яса.

Як приготувати горохове пюре з замочуванням гороху в каструлі

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
10 год 0 хвДрук
  • Горох переберіть та промийте 2-3 рази проточною водою. Потім замочіть горох на 6-8 годин
  • Набряклий горох промийте, залийте водою і поставте варитися. Через 10-15 хвилин після закипання додайте соду, зменште вогонь і дочекайтеся повторного закипання. Потім злийте гарячу воду та влийте свіжу.
  • Після закипання додайте олію і продовжуйте варити 30-40 хвилин на повільному вогні під закритою кришкою.
  • Варений горох посоліть до смаку, за допомогою блендера приготуйте горохове пюре.
  • Готове пюре подавайте в гарячому вигляді із зеленню та вершковим маслом.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь