Морквяне пюре з імбиром

Морквяне пюре з імбиром

З смаженою або запеченою рибою я найбільше люблю подавати картоплю, так як це безпрограшний варіант. І все-таки час від часу хочеться урізноманітнити меню чимось незвичайним. Цього разу оригінальним доповненням до риби стало морквяне пюре з імбиром.

Спробувавши це блюдо недавно, я тепер шкодую, що так довго не наважувалася його приготувати. Всім любителям моркви обов’язково варто спробувати! Трохи вершків робить смак гарніру особливо ніжним. А якщо ви хочете зробити блюдо більш дієтичним, просто замініть вершки на молоко.

Інгредієнти
Порції: +6
  • Морква 1 кг.
  • Імбирний порошок 10 гр.
  • Вершки  за смаком
  • Картопля 200 гр.
  • Сіль  за смаком
Кроки
45 хвДрук
  • Почистіть овочі. Моркву наріжте на дрібні шматочки, картопля — трохи крупніше. Варіть овочі на середньому вогні, поки морква не стане повністю м’якою.
  • Злийте воду. Ретельно потовчіть інгредієнти за допомогою картоплем’ялки або подрібніть занурювальним блендером.
  • Посоліть пюре і додайте імбир. Влийте теплі вершки і збийте масу віночком.

Такий пікантний овочевий гарнір відмінно поєднується з будь-якою смаженою рибою, крім лососевих. Здавалося б, дуже прості інгредієнти, але блюдо за смаком нічим не поступається ресторанному.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь